Alice Roes, koordirigent

Zangles

 

Tijdens de individuele en op maat gemaakte zanglessen werken we aan wat jij en jouw stem op dat moment nodig hebben.  Er wordt aandacht besteed aan zangtechnische zaken waar jij tegenaan loopt bij stukken die je zingt, of het nu solostukken zijn of koorwerken waar je mee bezig bent. Dit kan door aan de stukken te werken, maar ook door losse oefeningen te doen. Passende liederen en oefeningen worden hierbij aangereikt.

Daarnaast wordt gebruik gemaakt van een eigen lesprogramma, waarbij vaste onderdelen aan bod komen wanneer dat in jouw leertraject passend is. Denk hierbij aan correct gebruik van je adem, een goede houding, resonans, registeregalisatie en een juiste plaatsing van klinkers en goed gebruik van medeklinkers.

Tijdens de lessen wordt voornamelijk gebruik gemaakt van klassiek repertoire, maar ook wereldmuziek en musicalliederen behoren tot de mogelijkheden. Uiteraard wordt ook de juiste interpretatie van de stukken hierbij niet vergeten.

Eens per jaar vindt er een voorzingavond plaats waarbij je de mogelijk hebt om kort op te treden voor familie, vrienden en andere zangleerlingen.


Praktische informatie

De zanglessen worden duren 45 of 55 minuten en vinden wekelijks of eens in de twee weken plaats op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag overdag op Sculpturentuinlaan 15 te Vleuten.

Wil je meer informatie over de inhoud of de kosten van de lessen of wil je een afspraak maken voor een gratis proefles, neem dan contact met mij op.


TIP: Koorscholingscursus

Naast individuele zanglessen is het ook mogelijk om in groepsverband de cursussen Koorscholing en Solfège te volgen. Meer informatie over de cursussen volgt. Wil je direct meer informatie, neem dan contact op.